25 Jan 2012

Spiced Chicken with Roasted Pumpkin Vegetables Recipe

I filmed another quick, easy but healthy cooking video! The point of these videos is more to serve as inspiration for healthier eating, you can always substitute specific ingredients or make your own taste adjustments.


This is a really simple and fast dinner solution, and one of my favorite ways how to make vegetables in the wintertime. You can also substitute with root vegetables like beets, rutabaga, parsnips or anything else. Roasting them in the oven means you actually have very little "active" cooking time, and you just have to turn the veggies once in a while in the oven while they are roasting.

I hope you try it out, and let me know how you liked it!

4 comments:

  1. Looks yummy. I bet it tasted great too.
    Feel free to share more cooking vids.

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  2. Suddenly I want to eat again. lol. Just kidding. I had enough. Thanks for sharing.

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  3. Anonymous1:27 pm

    It's summer here in Australia at the moment, but this looks delish!

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  4. Paphiopedilum1:00 am

    Hab dieses Gericht vor einigen Tagen ausprobiert, und mein Mann und ich waren beide restlos begeistert!!! Ich kann gar nicht verstehen, daß es hier nicht enthusiastische Kommentare hagelt... Es ist echt extrem lecker, und in der Tat auch einfach und schnell zubereitet. Nun mache ich es morgen gleich nochmal in größerer Menge für Gäste. Ich habe allerdings keine Hühnerkeulen verwendet, sondern Truthahnkeulenschnitzel, aber das hat auch sehr gut funktioniert. Der Kürbis heißt übrigens Muskatkürbis, und ist mein Lieblingskürbis, weil er erstens ein feines Aroma hat, und weil er zweitens auch festfleischig ist, und nicht so mehlig wie der Hokkaido, dens im Herbst ja überall gibt. Echt ein ganz, ganz tolles Rezept!!!

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